Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

«Μαγνήτες» του Καλού

Μαγνήτες για αγάπη και έρωτα

Κρύσταλλοι: μαγνήτη και σουγιλίτη για να σας παραδοθεί, ροζ χαλαζία και ροζ βήρυλλο για μεγαλύτερη αγάπη, ροζ τουρμαλίνα και καρνεόλι για πάθος και σεξ… κάμα σούτρα, αιματίτη για να κρατήσετε την απιστία μακριά. Φορέστε ρουμπίνι για να γοητεύσετε και να κρατήσετε κοντά σας ένα πρόσωπο. Το κεχριμπάρι θα σας βοηθήσει να λύσετε εύκολα τις διαφωνίες με το ταίρι σας. Τα λευκά και διάφανα πετράδια, κυρίως τα διαμάντια, είναι κατάλληλα για να τονώσουν τον ερωτισμό μέσα σε μία σχέση, ενώ τα μαργαρτάρια κρατάνε την ερωτική ζωή γαλήνια αλλά και ζωντανή.



Αιθέρια έλαια: Γιασεμί, τριαντάφυλλο, πατσουλί

 
Φυλαχτά: Γούρικο για τον έρωτα θεωρείται ό,τι εμφανίζεται σε ζευγάρια.. Διπλά αντικείμενα όπως πάπιες, κύκνοι, διπλά φυτά σε μια γλάστρα.



Μαγνήτες για τύχη

Σύμβολα τύχης: τετράφυλλο τριφύλλι, πασχαλίτσα, λαγοπόδαρο, κλειδί, κολοκύθα, ρόδι, πέταλο, άγκυρα, βούδας


Μικρές σαύρες: μη τις διώχνετε από το σπίτι, φέρνουν καλοτυχία

Κρύσταλλοι που προσελκύουν την τύχη: μάτι της γάτας, για να σας πηγαίνουν όλα δεξιά, ηλιόλιθος για να νιώθετε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, πράσινο και μπλε ζαντ για να μαγνητίζετε τη θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα, αβεντουρίνη για επιτυχία στις χρηματικές συναλλαγές.


Μαγνήτες για χρήμα

Σύμβολα πλούτου και αφθονίας: κέρας Αμάλθειας, φουντούκι, τυχερά νομίσματα φενγκ σούι, βάτραχος, δρακοχελώνα. Επίσης ένα κομματάκι τζίντζερ.

Κρύσταλλοι που προσελκύουν τον πλούτο: κιτρίνης, μαλαχίτης, ζαφείρι, σμαράγδι. Ρουμπίνι, δεμένο με χρυσάφι φορεμένο στο δείκτη ή στον παράμεσο, φέρνει γρήγορα πλούτη και επιτυχία. Ακόμα βοηθά να λυθούν σύντομα οικονομικά ζητήματα στα οποία υπεισέρχονται νομικές διαδικασίες. Προσοχή: Αρχίστε να φορά τε το δαχτυλίδι, ημέρα Κυριακή! Το κίτρινο ζαφείρι είναι μια πέτρα που φορούν οι Ινδοί επιχειρηματίες στο δείκτη του χεριού τους, καθώς βελτιώνει τα οικονομικά και προστατεύει από τις ζημιές. Πρέεπι να είναι δεμένο με χρυσό και να πρωτοφορεθεί ημέρα Πέμπτη. Προηγουμένως, όμως θα πρέπει να ενεργοποιηθεί, αφού βουτηχθεί σε γάλα. Το μάτι της γάτας δίνει "γρήγορα κέρδη"
 σε τυχερά παιχνίδια.


Πηγή: περιοδικό Άστρα κι Όραμα της Μαρίας Αντωνιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...