Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

«Διώκτες» του Κακού

Αγιασμός: κάντε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο αγιασμό στο σπίτι και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αιθέρια έλαια: το μείγμα από λεμόνι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο και μυρτιά θα καθαρίσει το χώρο σας από δυσάρεστες μυρωδιές και θα διώξει τη «βαριά» ατμόσφαιρα.

Λεμόνι: Κόψτε ένα λεμόνι στα 4 και τοποθετήστε κάθε κομμάτι στις 4 γωνίες του καθιστικού σας. Μετά από μια εβδομάδα, θάψτε τα κομμάτια του λεμονιού στον κήπο.

Αλάτι: Στο σπίτι ή στο γραφείο σας, σκορπίστε στο πάτωμα χονδρό θαλασσινό αλάτι πριν πάτε για ύπνο και μαζέψτε το επόμενο πρωί ή βάλετε δυο κουταλιές αλάτι σε ένα μπολ και τοποθετήστε το στο ΒΑ ή ΝΔ τμήμα τους. Αν, πάλι, μπει κάποιος με αρνητική ενέργεια, μόλις φύγει ρίξτε αλάτι πίσω του, ώστε μαζί του να φύγουν και οι κακές προθέσεις του.

Σταυρός: το απόλυτο σύμβολο προστασίας και καλοτυχίας. Κρεμάστε πάνω σας ή σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας.

Φυλαχτά: Ο σκαραβαίος και μια πλεξούδα σκόρδα με ένα πέταλο και ένα ματόχαντρο, θεωρούνται ισχυρά προστατευτικά για το κακό μάτι. Τοποθετήστε στο καθιστικό σας ένα δράκο για την προστασία όλης της οικογένειας και μια κόκκινη πιπερίτσα, για άμυνα ενάντια στη γλωσσοφαγιά.


Βασιλικός: Έχετε πάντα στο μπαλκόνι σας, μια γλάστρα με βασιλικό. Ένα κλαράκι βασιλικό στον κόρφο σας θα σας προστατεύει από την αρνητική ενέργεια.

Μπλε χάντρα: έχετέ την πάντα μαζί σας για να μη σας πιάνει … το μάτι.

Κρύσταλλοι: έχετε πάντα μαζί σας ένα τουρκουάζ για να μη σας πιάνει το κακό μάτι, και ένα σταυρόλιθο, για να σας βοηθάει στις δύσκολες στιγμές. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε κοντά στην είσοδο του σπιτιού σας μια μαύρη τουρμαλίνα, για να εμποδίσετε την αρνητική ενέργεια να μπει μέσα. Στον χώρο που περνάτε πολύ ώρα, τοποθετήστε έναν κουζινήτη, για να διώξετε τα αρνητικά συναισθήματα και τους φόβους σας. Έναν αχάτη, για να σας ανεβάζει το ηθικό, ένα γρανάτη, για προστασία από τους κακοποιούς, ένα τοπάζι, ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις και ένα κεχριμπάρι, για να μη σας αγγίζει ο φθόνος. Αιματίτης. Ενισχύει την ισορροπία που χρειάζεται το πνεύμα μας για να αντικρούσει τις αρνητικές επιρροές. Εξουδετερώνει το ενεργειακό μπλοκάρισμα που προκαλεί η βασκανία. Αμέθυστος: Προστατεύει από τις κακόβουλες σκέψεις. Διαλύει τις αρνητικές επιρροές.Διαμάντι: Προστατεύει γενικά από το κακό και, αν είναι δεμένο με χρυσό, διώχνει τους εφιάλτες. Αν είναι κλεμμένο, προσελκύει αρνητικά ενεργειακά κύματα. Ζαφείρι :Απόλυτη προστασία από το κακό μάτι και από κάθε αρνητική ενέργεια. Η παρουσία του κακού το κάνει να χάνει τη λάμψη του. Κοράλλι : Προστατεύει από το κακό μάτι και τα αρνητικά συναισθήματα, την αρνητική ενέργεια, τις βίαιες αντιδράσεις και την κατάθλιψη. Εμποδίζει τους εφιάλτες και τις διαφωνίες. Το μαύρο κοράλλι διαλύει τα αρνητικά κύματα. Μαργαριτάρι: Κρατάει μακριά το κακό και τις αρνητικές επιρροές. Μάτι της τίγρης: Προστατεύει από το κακό μάτι και λειτουργεί ως αντικαταθλιπτικό.
Οψιδιανός (διάστικτος): Απορροφά την αρνητική ενέργεια. Ρουμπίνι: Δρά ως αντίδοτο στις κακές, αρνητικές σκέψεις. Μπορεί να ανακαλύψεις από πού έρχεται το κακό. Σεληνόλιθος: Καθαρίζει το μυαλό από τη σύγχυση που προκαλεί η αρνητική ενέργεια στο περιβάλλον. Σμαράγδι: Προστατεύει από την αρνητική ενέργεια , τονώνοντας το πνεύμα , τη θέληση και τη μνήμη. Διώχνει μακριά το κακό. Μπορεί να αποκαλύψει την παρουσία του κακού. Χαλαζίας (ορυκτός κρύσταλλος ή κουάρτς): Διαλύει την κακή, αρνητική ενέργεια. Ο διαφανής απορροφά την αρνητική ενέργεια. Ο λευκός εξουδετερώνει το μπλοκάρισμα της ενέργειας. Ο καπνίας διώχνει την αρνητική ενέργεια και τα αρνητικά συναισθήματα, όπως η θλίψη και η στενοχώρια. Ο ροζ βοηθά να καταπραΰνουμε την αρνητική ενέργεια του θυμού.



πηγές: περιοδικό Άστρα και Όραμα της Μαρίας Αντωνιάδου, http://www.womenonly.gr/ της Αλεξάνδρας Φιάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...