Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Χειμερινό Ηλιοστάσιο - 2ο και 3ο στάδιο διαδικασίας.

η συνέχεια...

2ο Σταδιο
Το φύτεμα του σπόρου


Την τέταρτη ημέρα θα ξυπνήσετε και κάνετε διαλογισμό ακριβώς την ώρα της ανατολής . Η όλη διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 20 λεπτά.

1. Καθίστε σε μια καρέκλα φορώντας ζεστά και χαλαρά ρούχα. Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε βαθιές αναπνοές. Αν γνωρίζετε κάποιες τεχνικές χαλάρωσης και διαλογισμού, εφαρμόστε τις. Αρκεί να μπείτε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης.

2. Φανταστείτε ότι περπατάτε ξυπόλητοι σε ένα λιβάδι. Νιώστε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Τι βλέπετε? Ποιες μυρωδιές υπάρχουν? Τι ακούτε? Μην εστιάζετε σε κάτι συγκεκριμένο. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.

3. Φανταστείτε ότι κολυμπάτε στη θάλασσα. Τι θερμοκρασία έχει το νερό? Βουτήξτε μέσα και κοιτάξτε γύρω σας. Πως αισθάνεστε? Νιώθετε το νερό στο δέρμα σας?

4. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στην κορυφή ενός λόφου. Αισθανθείτε τον αέρα που φυσά. Ανοίξτε τα χέρια σας. Πως νιώθετε το άγγιγμα του αέρα στο σώμα σας?

5. Φανταστείτε να πλησιάζετε το ήλιο. Είστε απόλυτα ασφαλείς και νιώθετε όμορφα. Δείτε και νιώστε τον εαυτό σας να μπαίνει μέσα στον ήλιο. Είστε απόλυτα προστατευμένοι , αλλά μπορείτε να δείτε και να νιώσετε την αιώνια φλόγα

6. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο διάστημα. Το χρώμα του κενού ουρανού δεν είναι μαύρο αλλά βαθύ μπλε, ίσως λίγο πριν από την ανατολή. Το μόνο που βλέπετε είναι το βαθύ μπλε κενό Διάστημα.

7. Σε αυτό το σημείο γεμίστε το κενό Διάστημα με την ευχή σας. Δείτε το στόχο σας να πραγματοποιείται. Αυτό είναι όλο. Επιστρέψτε στο παρόν και ανοίξτε τα μάτια σας.


3ο Σταδιο
Φροντίδα

Για τις επόμενες 9 ημέρες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε 5 λεπτά χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξαναδείτε μόνο την ευχή – στόχο σαν να έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Το ιδανικό είναι να γίνεται την ώρα της ανατολής, αλλά δεν πειράζει αν το κάνετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με θετικές προσδοκίες και κάνοντας τις κατάλληλες πρακτικές κινήσεις προς την επίτευξη του στόχου σας μέχρι το θερινό ηλιοστάσιο θα δείτε την ευχή σας να πραγματοποιείται.

Εύχομαι ό,τι ευχηθείτε αυτές τις γιορτές... να βγει αληθινό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...